1 milyon TL tazminat istiyor

Ayşe Turacı, 6 ay önce evlendiği futbolcu eşi Önder Turacı’ya boşanma davası açtı

1 milyon TL tazminat istiyor
16 Eylül 2011 Cuma 15:22 tarihinde eklendi, 1.879 kez okundu.

 

“2010 Brüksel Güzeli” Ayşe Dudu Turacı (Özdemir), 31 Mart 2011’de evlendiği eski Fenerbahçeli futbolcu eşi Önder Turacı’dan boşanmak için mahkemeye başvurdu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla başvuran Özdemir, boşanma dilekçesinde ilginç iddialarda bulundu: “Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde evlilik teklifi bulundu. Evlenmemizin ön şartı olarak benden bekaret raporu istedi. Öne sürülen bu şart karşısında şaşkınlığa uğradım ancak sevgimden dolayı raporu almayı kabul ettim. Raporu aldıktan sonra Şubat ayında Önder Turacı’nın ısrarı üzerine imam nikahı kıyıldı. Bir süre sonra resmi nikah yapmadan cinsel birliktelik yaşamak istedi. Kendisiyle cinsel birliktelik yaşarsam daha çok bağlanacağını, artık başka kızlarla birliktelik yaşamayacağını söyleyerek beni kandırdı. Cinsel birliktelik yaşadıktan sonra asabi, sinirli haline geri döndü. Gece eğlencelere beni götürerek, ‘Nerede olduğunu bil. Buradaki kızlar benim bir bakışımla bana gelir ’ diyerek beni küçük düşürmeye çalıştı. ”
 
Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Turacı’nın defalarca kendisine şiddet uyguladığını öne süren Özdemir, yaşadığını iddia ettiği bir olaya da dilekçesinde yer verdi: “Aşırı alkollü olduğü gün bir Suadiye Otel’e gittik. Beni otel odasında saatlerce dövdü. Daha sonra da dayak olayını birine söylersem bana iftira atarak rezil edeceğini söyledi. Daha sonra kendisine affettirmek için bana Kurtköy ’de daire aldı. Ancak beni kandırarak notere giderek evlilik sözleşmesi imzalattı. Eşimin ağır kusurlu davranışları evlilik birliği temelinden sarsılmış, çekilmez hal almıştır. Daha sonrada değişik bahanelerle ailemin yanına Belçika ’ya gönderdi. Belçika’dayken de ne aradı ne de sordu. İsimsiz telefonlar ve mesajlardan, sonunda aldatıldığımı öğrendim.” Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.
 
ÖNDER'İ İHBAR ETMİŞTİ
Önder Turacı, Türkiye’yi sarsan futbolda şike soruşturmasında da eşi Ayşe Dudu Turacı’nın “Kocam, F.Bahçe-Kayseri maçı öncesi Trabzon’dan teşvik primi aldı” iddiası yüzünden gözaltına alınmıştı. Şüpheli sıfatıyla hem emniyet hem de savcıya ifade veren Önder, sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Hakkındaki suçlamayı reddeden Önder’in “O maçta oynamadım bile” dediği öğrenilmişti.