"1 puan sevindirici"

Fenerbahçe ile 1 - 1 berabere kalan Elazığspor'da antrenör İrfan Saraloğlu, sarı - lacivertlilerin kazanma ve şampiyon olma alışkanlığı yüksek olan bir spor kulübü olduğunu belirterek, "Aldığımız 1 puan sevindirici." dedi.

25 Şubat 2014 Salı 00:13 tarihinde eklendi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İrfan Saraloğlu, Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasının kendi aleyhlerine olduğunu kaydederek, "O dakikadan sonra bizim aleyhimize düdükler çalındı. Fenerbahçe eksik olmasına rağmen bizden daha iyi baskı kurdu.

Herşeye rağmen Fenerbahçe gibi lig lideri olan, kazanma alışkanlıkları şampiyon olma alışkanlığı yüksek bir spor kulübüyle berabere kalarak 1 puan almak sevindirici. Önümüzde kazanabileceğimiz, 3 puan alabileceğimiz 12 maç bizi bekliyor. Bu maçlara odaklanıp çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Elazığsporlu futbolculardan Marvin Zeegalaar da "Maçın ilk yarısına kötü başladık. Sonra da ilk yarıda bir gol bulup öne geçtik. 3 puan bıraktık üzgünüz. Gelecek maçlar telafi etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Batuhan Karadeniz ise "İyi ve keyifli bir maç oldu. İzleyenlerin de keyif aldığını düşünüyorum. Ama biz Elazığspor olarak üzgünüz. 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Elimizden geleni yaptık. Hafta içi iyi çalışıp Sivasspor'la oynayacağımız maçtan 3 puanla dönmek istiyoruz." diye konuştu.


CİHAN