"1 puanın önemli yeri var"

Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük, Galatasaray karşısında aldıkları 1 puanı kötü görmediğini belirterek, "Hedeflediğimiz yolda 1 puanın da çok önemli yeri var." dedi.

01 Aralık 2013 Pazar 22:13 tarihinde eklendi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adem Büyük, "Zor bir maç oldu. Her iki takım da iyi mücadele etti; ama galibiyete yakın olan tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Oyun genelinde üstün olan taraf bizdik.

Pozisyonları da biz bulduk, değerlendiremedik. Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz, bu pozisyonları atamıyorsanız kazanamazsınız. Beraberliği de kötü olarak görmüyorum. Hedeflediğimiz yolda bir puanın da çok önemli yeri var." diye konuştu.

Ligde de çok iyi gittiklerini dile getiren Adem, "7 maçtır da yenilmezlik serimiz var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kazanamazsak da kaybetmeyeceğiz. Bu paraloyla devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Lig sonu hedefleri sorulan Adem, sözlerini şöyle tamamladı: "Önümüzde zorlu maçlarımız var. Devre arasına kadar toplayabiliğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Hedefimiz şu an için ilk 5 içinde tamamlamak. Onun dışında bir hedef koymadık. Avrupa kupalarına katılabilirsek de bu bizim için büyük başarı olur."

Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Yalçın ise her iki takımı tebrik ederek, "İki takım da kazanmaya yakındı; ama 1 - 1 de iyi bir sonuç diye düşünüyorum. Sonuçta biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Kasımpaşa bir ivme yakaladı. Bu ivmeyi de her maç yukarı çekmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda da devam edeceğiz." şeklinde konuştu.


CİHAN