10 yıl hapsi isteniyor

Los Angeles Lakers'ın yaklaşık 1 ay önce Houston Rockets'tan takas yoluyla transfer ettiği pota altı oyuncusu Jordan Hill, kendi ailesinden birini boğarak cinayete teşebbüs etmekten suçlanıyor.

10 yıl hapsi isteniyor
01 Mayıs 2012 Salı 10:43 tarihinde eklendi, 1.067 kez okundu.

 

25 yaşındaki basketbolcuya 2 ila 10 yıl hapis ve 10.000 dolarlık dava açılması bekleniyor. Kağıt işlemleri tamamlandıktan sonra Hill’in tutuklanması için gerekli izin verilecek.
 
ESPN’den Ric Bucher’ın haberine göre, Hill’in sevgilisinin ailesinden birine şiddet uyguladığını iddia ediyor.  
HILL: TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM
 
Lakers'lı oyuncu konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada kendisine yöneltilen bu suçlamalardan dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederek bütün Lakers taraftarlarından özür diledi. İşte Hill'in konuyla ilgili ilk açıklamaları şöyle; 
 
"Bana yöneltilen bu suçlamalardan dolayı çok üzgünüm. Şu anda her hangi bir yorumda bulunmak istemiyorum. Avukatlarım kanıtlar ve deliller için yetkili merciiler ile gerçeklerin ortaya çıkarılabilmesi için görüşüyor. Her şeyden önemlisi Los Angeles Lakers yöneticilerinden ve taraftarlarından benim yüzümden zamansız bir şekilde böylesine suçlamalarla maruz kaldıkları için özür diliyorum. Bütün gelişen bu üzücü ve şok edici olaylara rağmen Play-off'lara olan konsantrasyonumu bozmayacağıma ve takımıma şampiyonluk yolunda katkı sağlamaya devam edeceğime dair söz veriyorum." 
 
LAKERS:  BASINDAN TAKİP EDİYORUZ
 
Los Angeles Lakers'da yaşanan gelişmelerin ardından yazılı bir açıklama yayınladı. O açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Jordan Hill'in 2 ay önce Houston Rockets forması giyerken gerçekleştiği iddia edilen olaylarlar ilgili gelişmeleri medyadan takip ediyoruz. Ortaya atılan iddialar şahsi hususlar olduğu için konuyla ilgili detaylı bilgiye ve resmi belgelere henüz ulaşmış değiliz. Şu aşamada gelişmeler bizim müdahil olmamızı ve yorum yapmamızı gerektirmiyor. Soruşturmanın ilerleyen bölümlerinde herhangi bir gelişme olması durumunda sporcumuz ve menejeri kulübümüz tarafından bilgilendirilecektir."
 
Haber basına düştükten sonra Jordan Hill, kendi hesabından “inanılmaz” şeklinde bir tweet attı.
 
Jordan Hil, takasın son gününde Derek Fisher ve 2012 ilk tur draft hakkı karşılığında Lakers’a katılmıştı.