10 yıl sonra evine kavuştu

Ereğli'ye bağlı Kavaklık Mahallesi'nde yaklaşık 10 yıldır elektrik ve suyu olmayan derme çatma bir barakada yaşam mücadelesi veren Emine Erdoğan (45) yeni evine kavuştu.

10 yıl sonra evine kavuştu
16 Ocak 2014 Perşembe 16:31 tarihinde eklendi.

Kısa süre önce basında çıkan haberler sonrasında Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ın devreye girmesiyle ev için adım atılmış ve hayırsever bir iş adamı tarafından Emine Erdoğan'ın kendi arazisi üzerinde ev yapımına başlanmıştı. Evin tamamlanmasının ardından yeni evine giren Emine Erdoğan, soğuk kış gününde evine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, evinin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Erdoğan, "Daha önce perişan haldeydim. Yapılan yardımlardan dolayı çok mutluyum. Evin yapılmasında emeği geçen herkese, destek veren herkesten Allah razı olsun." dedi.


Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan ise su ve kanalizasyon bağlantılarının yapıldığı evin elektriğinin de kısa sürede bağlanacağını, elektriğin bağlanması için gerekli başvuruların yapıldığını söyledi. Kaplan, "Şu anda elektriği Kaplan Elektrik bağlayacak. Dosyaları hazırladık. Tapu fotokopisini de verdim. Bir miktar para da gerekiyordu. Onu da verdik. Kablosunu da yine elektrik kurumundan temin ettik. En kısa zamanda elektriğini de bağlayacağız." diye konuştu. 


CİHAN