10 yıl sonra ortaya çıktı

10 yıldır ekrana çıkmayan Harika Avcı ilk kez bugün 'Saba Tümer'le Bugün' programına katılarak yaşadıklarını anlattı

10 yıl sonra ortaya çıktı
29 Mart 2012 Perşembe 15:08 tarihinde eklendi, 3.085 kez okundu.

 

Harika Avcı programda şunları söyledi;
 
- Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Emirgan'da 6-7 katlı villada oturuyorum. Merdivenleri de çelik konstrüksiyon. Ve evimin merdivenlerinden öyle bir yuvarlandım ki... Geçirdiğim ameliyat sonrası kullandığım kortizon nedeniyle her tarafım şişti.
 
- Evliliğim hala devam ediyor. Benim adım Harika Avcı Öztürk. Onlarla gurur duyuyorum. Eşim ve ailesi bana sahip çıktılar. Antepliler ve onlarla gurur duyuyorum.
 
- Eşimle karı koca ilişkisinin dışında çok başka bir yerdeyiz. Küçük aileyiz ama dünya şekeri onlar. Eşime kocam diyemiyorum, kardeş gibiyiz. O benim babam gibi.
 
- Allah'ın yarattığı estetik harikası benim. Doğallık her zaman daha güzel. Tornadan çıkmış gibi sevmiyorum. Benim doğamda var genetik olarak yani. Yanaklarımda botoks yok. Ajda Pekkan yanıma gelip yanaklarımı sıkardı botoks var mı diye.
 
- Ben çok kıskancımdır. Bnde bitti mi anında silerim. Dizimi döveyim falan bende olmaz. Ödem gibi bir anda atıyorum. Bir gün sevgilimle bir balıkçıya gittik. Bana önüne bak dedi. Ben de tabağı kafasına geçirdim. Anında bitirdim.
 
CANLI YAYINDA ÇİŞ KRİZİ
 
Harika Avcı canlı yayın devam ederken tuvaletinin geldiğini söyledi. Kullandığı kortizon ilaçları nedeniyle sık sık tuvalet ihtiyacının geldiğini söyleyen Avcı; "Tulum da giydim, ben ne yapacağım şimdi?" diye sordu. 
 
"YÜZÜM TANINMAZ HALDEYDİ"
 
2 ay önce evde bir kaza geçirdiğini söyleyen Harika Avcı;
 
"Golden cinsi köpeğim var. Çok oyuncu bir köpektir Golden'lar bilirsiniz. Merdivenlerden yuvarladı beni, arkamdan geliyordu bir anda önüme geçti. En az 10 basamak aşağı düştüm. Ağzım burnum her tarafım bitmişti, tanınmayacak haldeydi elim yüzüm.
 
Kazada ayak parmaklarım koptu onlar dikildi... Allah'tan çok iyi beslenen biriyim  hücreler çabuk yeniledi kendini.
 
Bir arkadaşım vardı yanımda o da tam eve gitmek üzereydi... Allah'tan o varmış, olmasaydı ben bitmiştim." dedi.