100 bin dolar kazanmak ister misiniz?

Günümüzün en popüler düşüncelerinden biri de hiç şüphe yok ki kısa yoldan para kazanmak. Özellikle e-ticaret alanında ve girişimcilikle elde edilen servetler insanlarda büyük bir heyecan yaratıyor.

100 bin dolar kazanmak ister misiniz?
25 Haziran 2013 Salı 11:34 tarihinde eklendi, 1.956 kez okundu.
Ancak bu sefer 100 Bin $’ı kazanmanızın yolu Windows 8.1 den geçiyor. Bir anda 10 Bin $’a sahip olabilmeniz içinse yapmanız gereken tek bir şey var.
 
Çıkışı ile büyük heyecan yaratan ancak Başlat düğmesinin yokluğu ile büyük tepkiler toplayan Windows 8, Microsoft’un tüm iyi ve kötü eleştirileri göz önünde bulundurarak yaptığı düzenlemeler ile önümüzdeki günlerde beta sürümü ile tekrar karşımıza çıkacak. Bu çıkışın bir diğer özelliği ise Windows 8.1’in üzerine konulan 100 bin $’lık ödül.
 
Bu ödüle sahip olmak için ise, Windows’un yeni sürümü Windows 8.1’in ve Internet Explorer 11'e ait sürümlerin güvenlik açıklarını yakalamak. Ortaya konulan ödülü üç kategoriye ayıran Microsoft, Windows 8.1'deki güvenlik açıklarına 100 bin, yine aynı sistemdeki güvenlik açıklarına karşı geliştirilen bir savunma yöntemine 50 bin, Internet Explorer 11'de tespit edilecek kritik güvenlik boşluklarına ise 11 bin dolar ödül verecek.
 
26 Haziran'da kullanıma sunulacak Windows 8.1 ile başlayacak olan bu ödül yarışı tam bir ay sürecek.
 
Başvuru koşulları ve yeri netleştiğinde ise sizlere tekrar duyuracağız.
 
Bizden tavsiye, şimdiden 100 bin dolar ile neler yapacağınızı ve bu arada ne gibi güvenlik açıkları olabileceğini düşünmeye başlayın.

Milliyet