100 bin lirasını böyle çaldılar

Adana'da özel bir şirkette çalışan 24 yaşındaki Mustafa Ökmen'in bankadan çektiği 100 bin lira, park ettiği otomobilin lastiğini patlatan kişi veya kişilerce çalındı.

100 bin lirasını böyle çaldılar
09 Ocak 2014 Perşembe 20:50 tarihinde eklendi.
 
Olay, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Vedat Dalokay Hal Kompleksi'nde meydana geldi. İddiaya göre banka şubesine gelen Mustafa Ökmen para çekmek için 01 CHL 47 plakalı otomobilini park edip içeri girdi.

İşlemlerini tamamladıktan sonra dışarı çıkan Ökmen, otomobilin lastiğinin patlak olduğunu fark edince çektiği 100 bin lirayı ön koltuğun altına yerleştirdi. Ardından otomobilin lastiğini değiştirip direksiyona geçtiğinde koltuğun altındaki paranın çalındığını görünce durumu polise bildirdi.
 
Polis, parayı çalan kişi veya kişileri ararken Ökmen, "Bankadan çıktım, otomobili çalıştırdığım sırada lastiğin patlak olduğunu fark ettim. Lastiği değiştirirken elinde harita ile etrafa bakınan biri yanıma geldi, şehir merkezini sordu. Ben de tarif ettim, sonra değiştirmeye devam ettim. Arabaya binince paranın yerinde olmadığını gördüm" diye konuştu.

DHA