100 öğrenciyi uçaktan attılar

ABD'nin New York şehrinden Atlanta’ya AirTran Havayolları uçağı ile giden lise öğrencileri cep telefonlarını kapatmamakta ısrar edince, görevliler tarafından uçaktan indirildi

100 öğrenciyi uçaktan attılar
11 Haziran 2013 Salı 09:46 tarihinde eklendi.

ABD'nin New York şehrinden Atlanta’ya AirTran Havayolları uçağı ile giden lise öğrencileri cep telefonlarını kapatmamakta ısrar edince, görevliler tarafından uçaktan indirildi.

Pilot ve kabin ekibinin sabrı taşınca, uçakta bulunan yaklaşık 100 lise öğrencisi ve refakatçileri uçaktan indirildi.

AirTran ana ortağı Southwest şirketi, uçuş görevlilerinin defalarca uyarmasına rağmen yolcuların telefonlarını kapatıp yerlerine oturmadığından dolayı uçaktan indirildiğini ifade etti. Brooklyn Yeshiva of Flatbush Okulu’na kayıtlı öğrenciler 3 günlük gezi için yola çıkmıştı. Okul Müdürü Seth Linfield ise yönetimin olayı araştırdığını ve öğrencilerin diğer yolcuları rahatsız etmediklerini savundu.

Havayolu şirketi öğrencileri 12 saatlik bir yolculuktan sonra tatil yapacakları şehre gönderdi. Durumu skandal olarak niteleyen öğrenciler ise uçağın içinde çektikleri video ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak şikayetçi olduklarını dile getirdi.


CİHAN