12 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde hayvan otlatmaya giden 12 yaşındaki Mazlum Bayhan, boynunda iple arazide ölü olarak bulundu. Bayhan'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi.

30 Temmuz 2013 Salı 19:09 tarihinde eklendi.
 
Nusaybin'in Günebakan Köyü'nde yaşayan Mazlum Bayhan, bu sabah saatlerinde ailesine ait hayvanları otlatmak için kırsal alana gitti. Baba Mehmet Bayhan, öğle saatlerine kadar oğlundan haber alamayınca, cep telefonundan aradı.

Ancak oğlunun cep telefonuna yanıt vermemesi üzerine kırsal alana giden Mehmet Bayhan, oğlunu yerde boynunda iple birlikte ölü olarak buldu. Baba Bayhan'ın haber vermesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri Mazlum Bayhan'ın cesedini Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bayhan'ın cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Mardin Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Oğlunun intihar etmiş olamayacağını söyleyen Mehmet Bayhan, "Oğlum arkadaşlarıyla birlikte Nusaybin'e bayramlık almak için gitmek istedi. Ben de daha sonra alırız deyince biraz tepki gösterdi. Ancak bunun için intihar edeceğini düşünmüyorum. Oğlumun ölüm nedeninin belirlenmesini istiyorum" dedi.

DHA