15 Temmuz şehitleri, 40'ıncı gününde anıldı

HATAY'da düzenlenen 'Milli Beraberlik Buluşması'nda, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar, 40'ıncı gününde anıldı.

15 Temmuz şehitleri, 40ıncı gününde anıldı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 22:37 tarihinde eklendi.
HATAY'da düzenlenen 'Milli Beraberlik Buluşması'nda, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar, 40'ıncı gününde anıldı.
 
Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Defne Belediyesi işbirliğinde organize edilen 'Milli Beraberlik Buluşması', Defne İlçesi'ndeki Nimet-Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde yapıldı.  Etkinlikte konuşan Hatay Valisi Ercan Topaca, Türkiye'nin dört bir yanının düşmanlar ile çevrili olduğunu belirtip, her zaman uyanık olunması gerektiğini vurguladı. Badireli bir süreçten geçildiğini aktaran Topaca, "Gerek içten, gerekse dıştan bizi sevmeyen, Türkiye'nin gelişmesini, büyümesini, güçlenmesini, refahının artmasını kendileri için bir tehlike gören birçok düşmanımız var. Bu olaylar şunu gösteriyor, dostlarımız da var ama bizim iyiliğimizi istemeyenler de var. 15 Temmuz, bunun en güzel göstergelerinden birisi. Tabi böyle bir konumdaysak aramızdaki kaynaşma, birlik, beraberlik ve barış gibi diğer bütün güzelliklerin çok kuvvetli şekilde yaşanması ve uygulanması gerekiyor" diye konuştu. 
 
Etkinlikte, darbe girişiminde şehit olanlar için dualar okundu, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.