15,5 kilo esrar ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı

Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 15 kilo 438 gram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı

15,5 kilo esrar ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı
24 Kasım 2014 Pazartesi 15:15 tarihinde eklendi.

Alınan bilgiye göre, Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kente genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan şahıs ve şahıslara yönelik olarak planlı ve projeli çalışmalar yapıldı. Uyuşturucu tacirlerinin satışa sunmak ve batı illerine sevk etmek üzere yüklü miktarda uyuşturucu maddesi getirdikleri ihbarını değerlendiren ekipler operasyon düzenledi.

Ekipler uyuşturucu ticareti yapan H.C. isimli şahsın ikamet adresinde geniş çaplı yaptığı aramada 15 kg 400 gr uyuşturucu esrar maddesi, 2 paket halinde satışa hazır 38 gr esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu maddeyi tartmak için kullanılan hassas terazi ele geçirdi.

Operasyonda göz altına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen H.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.


CİHAN