16 yıllık karısını yatakta bıçakladı

TEKİRDAĞ'ın Kapaklı İlçesi'nde 16 yıllık eşi Saniye Ulukaya'yı yatakta bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Yaşar Ulukaya, tutuklanarak, cezaevine konuldu.

16 yıllık karısını yatakta bıçakladı
25 Ocak 2015 Pazar 22:02 tarihinde eklendi.
Olay, ilçeye bağlı Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşar Ulukaya, 2 çocuk annesi eşi Saniye Ulukaya'yla bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.  İddiaya göre sabaha karşı yataktan kalkan Yaşar Ulukaya, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile döndüğü yatak odasında uyuyan eşi Saniye Ulukaya'nın ağzını eliyle kapattıktan sonra 4 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından evden ayrılan Yaşar Ulukaya, bir süre sonra Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. 
 
Eve giden jandarma ekipleri, Saniye Ulukaya'nın yatakta cansız bedenini buldu. Saniye Ulukaya'nın cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayı haber alarak eve gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. Ulukaya çiftinin, 16 yıllık evli ve 2 çocuklarının olduğu bildirildi. 
 
TUTUKLANDI
 
Jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yaşar Ulukaya, 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak, Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.