17 yaşında kalp krizi geçirdi

Kayseri’de, 17 yaşındaki genç, pazarda çalıştığı sırada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan genç, başarılı bir operasyonla hayata döndürüldü.

17 yaşında kalp krizi geçirdi
24 Nisan 2013 Çarşamba 16:15 tarihinde eklendi.

 

17 yaşındaki Tufan Yılmaz pazarda çalıştığı sırada rahatsızlandı. Ardından çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Yılmaz, Modern Dünya Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Uzman Doktor Altan Koç, Tufan Yılmaz’ın kalp krizi geçirdiğini tespit etti. Ardından ameliyata alınan Yılmaz, doktorlar tarafından yaşama döndürüldü. Doktor Koç, “17 yaşındaki hastamız Tufan Yılmaz hastanemize göğüs ağrısı şikayeti ile geldi. Bizde yaptığımız tahliller neticesinden Tufan’da kalp krizi tespit ettik. Tufan 3 gündür hastanemizde yatıyor. Yapılan anjiyografide pıhtı olduğunu tespit ettik. Yapılan tedavi ile hastamız şimdi gayet rahat. Bir kalp krizi atlattı yaşı daha çok genç. Hastamız genç yaşta kalp krizi geçirmesinin nedenlerini araştırıyoruz. Genetiğinde bir problem mi var? diye bakıyoruz. Yapılan neticeleri değerlendirdikten sonra hastamızı taburcu edeceğiz” diye konuştu. 
 
Başarılı bir ameliyat sonrası yaşama döndürülen Tufan Yılmaz ise, “Ben pazarda çalışıyordum. Nefesimde ağır bir daralma oldu. Göğsümün üstünde büyük bir baskı hissettim. Sağlık durumum gayet iyi. Kendimi iyi hissediyorum” dedi. 

İHA