17 yaşındaki Yasemin gölde boğuldu

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde düştüğü gölde boğulan 17 yaşındaki Yasemin Tulpar'ın cesedi, saatler sonra köylüler tarafından bulundu. Tulpar'ın cesedi, bölgenin sarp kayalıkla çevrili olması nedeniyle Sahil Güvenlik helikopteriyle Kaş Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

17 yaşındaki Yasemin gölde boğuldu
21 Ağustos 2014 Perşembe 15:47 tarihinde eklendi.
Olay dün saat 17.00 sıralarında Akdağ Mevkii'ndeki Karagöl'de meydana geldi. İddiaya göre serinlemek için elini ve yüzünü yıkadığı sırada dengesini kaybedip göle düşen Yasemin Tulpar'a ulaşamayan yakınları, jandarmayı aradı. Bölgeye gelen Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, arama kurtarma çalışması için İl Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden de yardım istedi. Toplam 10 kişiden oluşan ekip geceyarısına kadar arama çalışması yaptı.
 
Saat 01.30 sıralarında köylüler tarafından bulunarak gölden çıkarılan Yasemin Tulpar'ın cesedi, bölgenin sarp kayalıkla çevrili olması ve havanın kararması nedeniyle ilçe merkezine götürülemedi. Sabah saatlerinde bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik helikopterine alınan genç kızın cesedi, Kaş Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 
 
Jandarma ekipleri, Yasemin Tulpar'ın ailesinin ifadesine başvururken, genç kızın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.