"19 yıldır gururla taşıyorum"

Doğa Koleji öğrencileri ile buluşan Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy, Galatasaraylı eski futbolculardan Aydın Cingöz ve futbolcu Sabri Sarıoğlu keyifli vakit geçirip soruları yanıtladı.

19 yıldır gururla taşıyorum
21 Mart 2013 Perşembe 15:35 tarihinde eklendi, 1.042 kez okundu.

 

Ergun Gürsoy, okula Fatih Terim'in imzaladığı bir topu hediye ederken, Aydın Cingöz ise imzalı bir forma verdi.
 
Doğduğundan beri Galatasaraylı olduğunu ve hayallerinin takımında bulunmaktan gurur duyduğunu söyleyen Sabri Sarıoğlu şöyle konuştu:
 
"1994 yılında Galatasaray'a transfer oldum.19 senedir Galatasaraydayım. Galatasaray'a geldiğim ilk sene çok heyecenlıydım devam ettirebilecekmiyim diye düşünüyordum ama hiç bir zaman inancımı kaybetmedim hem Galatasaray'a olan sevgim hem futbola olan tutkum beni bugünlere kadar getirdi.19 yıldır gururla taşıyorum bu formayı inşallah futbolu bırakana kadar da devam edeceğim. Doğduğumdan beri Galatasaraylıyım hep Galatasaray hayaliyle yaşadım tabi Galatasarayda oynamakta kolay değil milyonlarca sizin yaşınızdaki arkadaşımız,kardeşimiz Galatasarayda oynamak için can atıyorlar ama fırsatını iyi değerlendiren şansını iyi kullananlar Galatasaray gibi büyük bir camiaya seçiliyorlar bende bu şansı iyi kullandım ve hayallerimin takımındayım"