2 bin metrede üstsüz güneşlendi

Litvanyalı 27 yaşındaki Suzie H., bikini izlerinden kurtulmak için, yamaç paraşütüyle çıktığı 2000 metrede sutyenini çıkararak üstsüz güneşlendi.

2 bin metrede üstsüz güneşlendi
24 Haziran 2013 Pazartesi 11:04 tarihinde eklendi, 2.591 kez okundu.
Ölüdeniz Beldesi'ne bir hafta önce tatil için gelen Litvanyalı Suzie H., Belcekız Plajı'nda denize girip güneşlenirken, gökyüzündeki paraşütleri görüp, yamaç paraşütü yapmak istedi. Bir paraşüt firmasıyla anlaşıp dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a çıkan Suzie H., pilot eşliğinde ikili (tandem) atlayış yaptı. 1900 metre pistinden kalkış yapan paraşüt hava akımlarıyla 2000 bin metre yüksekliğe ulaştı.
 
BİKİNİ İZLERİNDEN KURTULMAK İÇİN
 
Plajda güneşlenirken vücudunda oluşan bikini izlerinden rahatsız olan Suzie H., üstsüz güneşlenmek istediğini söyleyince paraşüt pilotu öneriyi kabul etti. Suzie H., 2000 metre yükseklikte elbisesini açıp, sutyenini çıkararak güneşlenmeye başladı. 5 dakika boyunca üstsüz uçan Suzie H., güneşin ve eşsiz Ölüdeniz manzarasının keyfini çıkardı. Yamaç paraşütü 20 dakika havada kaldıktan sonra Ölüdeniz Belcekız Plajı'na iniş yaparken, Suzie H. de otelinin yolunu tuttu.

 

DHA