2 farklı olay! 2 farklı şoföre dayak!

Tuzla'da seyir halindeki halk otobüsünde bir yolcu, tartıştığı şoföre uçan tekme attı.

2 farklı olay! 2 farklı şoföre dayak!
14 Şubat 2013 Perşembe 22:34 tarihinde eklendi, 1.926 kez okundu.

 

İnsanı hayrete düşüren olay Tuzla - Topkapı seferini yapan halk otobüsünde yaşandı. Seyir halindeki otobüste bulunan bir yolcu ile şoför arasında aynanın kapanması nedeniyle tartışma yaşandı.

Otobüsün ön kısmında ayakta duran yolcuyu aynayı kapatmaması yönünde uyaran şoför,beklemedik bir tepkiyle karşılaştı. Yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandı.Tartışmanın büyümesiyle yolcu seyir halindeki otobüsün demirlerinden destek alarak şoföre uçan tekme attı. Bir anda yolcu ve otobüs şoföre tekme tokat birbirine girdi. Bu sırada otobüste bulunan diğer yolcular da duruma tepki gösterdi. Sürüş emniyetini tehlikeye düşüren saldırgan yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen yolcu, serbest bırakıldı.
 
ŞOFÖRE TEKME TOKAT SALDIRDI
 
Edinilen bilgilere göre, otoyolda seyreden bir halk otobüsünün şoförü, trafikte bir sürücü ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine trafikte otobüsün önünü kesen öfkeli sürücü, şoföre saldırmaya çalıştı. Otobüsün camını kırarak içeri giren sürücü, şoförü darp etmeye başladı.. Otobüste yaşanan olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

DHA