2 Kişilik Oyunlar

Çocuklarının eğlenceli vakit geçirmesini isteyen anne babalar, miniklerin sokağa çıkmalarındansa bilgisayar üzerinden oyun oynamalarını tercih ediyorlar.

2 Kişilik Oyunlar
22 Ağustos 2016 Pazartesi 20:43 tarihinde eklendi, 7.559 kez okundu.
Can sıkıntısını gidermek için bu oyunları oynayabilirsiniz!
Çocuklarının eğlenceli vakit geçirmesini isteyen anne babalar, miniklerin sokağa çıkmalarındansa bilgisayar üzerinden oyun oynamalarını tercih ediyorlar. Bu sayede çocuklar gözlerinin önünde, tehlikelerden uzak ve güvenli bir şekilde eğlenme fırsatını yakalamış oluyorlar. Üstelik çocuklar; araba yarışından kız giydirme oyununa, beceri oyunlarından aksiyon oyunlarına kadar birçok farklı kategoriden yüzlerce oyuna ücretsiz olarak ulaşabiliyor. Hem çocukları, hem de ebeveynleri mutlu eden bu oyun oynama siteleri; geniş içerik arşivlerinde barındırdıkları 2 kişilik oyunlarla da tercih sebebi haline gelebiliyorlar.
 
Çocuklar iki kişilik oyunlarla çok eğleniyor
Bahsi geçen iki kişilik oyunlar çeşitli kategorilerde olabiliyor. En çok araba yarışı ve beceri oyunlarının iki kişilik sürümlerini oynayan çocuklar, klavye ve fareyi kullanarak arkadaşlarıyla birlikte yeni maceralara atılabiliyorlar. Buna ek olarak bazen de arkadaşlarıyla mücadele eden ve onları saf dışı bırakmaya çalışan oyuncular, iki kişilik oyunları oynarken zamanın nasıl akıp geçtiğini fark edemiyorlar bile… 
 
Minecraft oyunuyla yeteneğinizi konuşturun
2 boyutlu ve piksel tabanlı olan Minecraft oyununu indirmekle uğramak istemiyorsanız, oyunun minikoyuncu.org adresindeki Flash sürümüne hemen giriş yapabilirsiniz. Tamamen arzu ettiğiniz şekilde yeni bir dünya oluşturabilir, evler ve barakalar inşa ederek konaklamak için çeşitli yapılar kurabilirsiniz. Orijinal Minecraft’ın aksine tamamen ücretsiz olan bu oyunu istediğiniz süre boyunca kesintisiz oynayabilmeniz mümkündür. W-A-S-D tuşlarının yanı sıra fareyi de kullanarak karakterinizi yönlendirebilir, parçaları bir araya getirerek yeni silahlarla oyunda karşınıza çıkan kötü canavarları devre dışı bırakabilirsiniz. Oyunda gece bastırmadan konaklayacak bir baraka yapmanız ve aç kalmamak için ateş yakarak yiyecekleri pişirmeniz de gerekiyor. Her ne kadar zor gibi görünse de, birkaç denemenin ardından Minecraft oyununda kısa sürede uzmanlaşabilirsiniz.
 
Ücret ödeyerek Minecraft oyununu satın almak yerine minikoyuncu.org adresini ziyaret edip Flash versiyonunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Hiçbir kısıtlamanın bulunmadığı bu oyun için ücret ödemeniz de gerekmez.
 
Diğer binlerce oyuncu gibi siz de oyunlar oynayarak vaktinizi çok daha eğlenceli geçirmek istiyorsanız, hemen minikoyuncu.org adresini ziyaret edebilir ve istediğiniz herhangi bir oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.