20 dakika için 30 bin TL

Petek Ertüre’den ayrılmak istemeyen Ali Ağaoğlu, Çeşme’de iş toplantısı yaptı. Ağa’ya Enis Özkan’ı özel helikopteri ile Çeşme’ye getirtmek; 30 bin liraya mal oldu

20 dakika için 30 bin TL
03 Temmuz 2013 Çarşamba 11:27 tarihinde eklendi, 1.159 kez okundu.
Takvim'in haberine göre  yeni doğum yapan sevgilisi Petek Ertüre'nin yanına Çeşme'ye giden Ali Ağaoğlu; acil toplantı yapması gerekince kıvrak zekasını konuşturdu. Sadece 2 günlüğüne geldiği Çeşme'den ayrılmak istemeyen ünlü işadamı; devreye özel helikopterini soktu.
 
SADECE 20 DAKİKA İÇİN!
Ali Ağaoğlu; toplantı yapacağı Enis Özkan'ı İstanbul'dan Çeşme'ye helikopterle getirtti. Ağaoğlu, "Önemli görüşmelerimi yüz yüze yaparım. Benim için iş, tatilden önce gelir" dedi. Ünlü işadamı, Enis Özkan'la yaptığı 20 dakikalık görüşmenin ardından Özkan'ı sevgilisiyle birlikte Çeşme'den yolcu etti.
 
TATİL ARASI İŞ GÖRÜŞMESİ
Ünlü işadamı; Enis Özkan'ı özel helikopteriyle İstanbul'dan Çeşme'ye getirtmek için transfer ücreti, yakıt ve pilot masrafı dahil olmak üzere tam 30 bin lira ödedi. 20 dakikalık toplantı için bu ücreti feda eden Ali Ağaoğlu, daha sonra Petek Ertüre ile tatiline kaldığı yerden devam etti.