20 gün bekleyen istifa

Cim-Bom'da tartışılan bir numaralı isim olan Adnan Sezgin'in, 20 gün önce istifa etti ancak

20 gün bekleyen istifa
05 Mart 2011 Cumartesi 10:48 tarihinde eklendi.

 

Cim-Bom'da tartışılan bir numaralı isim olan Adnan Sezgin'in, 20 gün önce istifa ettiği ancak Misimovic'in görüşmelerinin sürmesi yüzünden, görevine devam etmek zorunda kaldığı ortaya çıktı.
 
Sportif Direktör Sezgin'in, ikinci yarıda da kötü tablonun devam etmesi üzerine, 3 hafta önce Adnan Polat'la yaptığı toplantıda, "Başkan sportif açıdan içinde bulunduğumuz durum ortada. Ben sorumluluğu üzerime almaya hazırım. Kabul ederseniz de istifamı sunuyorum" diyerek ayrılmak isteğini ilettiği belirtildi.
 
Bu görüşmede Polat'ın, Sezgin'den Misimovic'in transferini sonlandırıp ayrılmasını isteyerek, "İdari olarak çok başarılı işler yaptın. Ayrılma konusundaki kararlılığını görüyorum. Misimovic sorunu hallet o zaman öyle ayrıl" dediği kaydedildi.
 
Sezgin, bunun üzerine Hagi tarafından kadro dışı bırakılan Bosnalı futbolcunun, Dinamo Moskova ile anlaşmasında etkin bir rol oynadı. Misimovic, Rusya'nın yolunu tutarken 1 milyon 541 bin euro kişisel alacağından 300 bin euroya karşılığında vazgeçti, Sezgin yaklaşık 1.2 milyon kazandırarak Florya'daki kariyerini noktaladı.
 
Öte yandan Misimovic yeni takımı Dinamo Moskova'nın Antalya Belek'teki kampına katıldı.