20 milyon TL nerede?

Galatasaray'da iş başı yapan Başkan Duygun Yarsuvat ve arkadaşları sarı kırmızılı kulüpteki sorunların üstüne bodoslama daldılar.

20 milyon TL nerede?
30 Ekim 2014 Perşembe 11:49 tarihinde eklendi.
Futbol ve basketbol şubesindeki ödenmeyen paraların çözümü için çaba gösteren Duygun Yarsuvat ekibi, bir yandan da sosyal medyadaki dedikodulara göğüs geriyor.
 
Son iki günde yayılan haberlerde Ünal Aysal'ın Duygun Yarsuvat ekibine 20 milyon nakit para ve 15 milyon dolar hazır kredi bıraktığı haberleri yayılmıştı. Ancak işin gerçekte öyle olmadığı hemen ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi'nden bir isim, Ünal Aysal'ın nakit 20 milyon bıraktığı şeklindeki sorumuza; "Başkan Duygun Yarsuvat ile 2 gündür arıyoruz henüz öyle bir para bulamadık. Ne nakit parası, kucağımızda bir yığın ödeme bulduk. Acilen bu ödemelere karşılık bulmak zorundayız" yanıtını verdi.
 
15 MİLYON HAZIR KREDİ YALANI
 
Ünal Aysal yönetiminin 15 milyon dolar kredi için başvurduğu ve parayı da Duygun Yarsuvat'ın kullanması için hazırladığı öne sürülmüştü. Ancak gerçekte bu kredinin çekildiği Ünal Aysal'ın kendi 2 milyon lirasını bu paradan çektiği ve ayrıca başka bir yöneticinin alacağı olan 5 milyon doları kapadığı öğrenildi.