"20 puan da fark olsa bir şey değişmeyecek"

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, Sivasspor'a 2-0 mağlup oldukları mücadele sonrasında maçın hakemine tepki göstererek, "Bunlara 6 değil 16 hakem de versen, 20 puan da fark olsa bir şey değişmeyecek." dedi.

20 puan da fark olsa bir şey değişmeyecek
09 Şubat 2014 Pazar 20:32 tarihinde eklendi.


Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül, sosyal paşlaşım sitesi Twitter'dan attığı twitlerle tepkisini dile getirdi. Gökhan Gönül, maçta yaşanan hakem hatalarına değindiği yayıncı kuruluştaki açıklamasında ise "Sivasspor'u yenebilirdik ama hakemi yenemezdik." yorumunda bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Gökhan Gönül, "Biz yüreğimizi sahaya koyarak 25 milyon Fenerbahçe taraftarını mutlu etmeye çalışıyoruz. 11 kişi sahaya çıkıyoruz, toplamda 18 kişi. Taraftarımızın mutluluğu elimizde oluyor. Futbol Türkiye'de duygusal bir spor. Biz, sadece maçta kazanmanın gururundan değil taraftarımızı sevindirdiğimiz için mutlu oluyoruz.

Sivasspor'u yenebilirdik ama hakemi yenemezdik. Maç 0-0 giderken penaltıyı verse rakip açılacak, belki Egemen de kırmızı kart görmeyecekti. Bunlara 6 değil 16 hakem de versen, 20 puan da fark olsa bir şey değişmeyecek. Artık hakemleri de yeneceğiz.

Susuyoruz, susuyoruz ama kesmedikleri ceza kalmadı. Her seferinde ölüp ölüp diriliyoruz. Bir kere öldürün de bitsin bu iş. Top oynamaya çalışıyoruz. Pozisyonun içinde hakem, penaltı diyor yapan çocuk. 3 metre önündeki penaltıyı nasıl vermezsin? Benden bir şey çıkıyorsa, ondan da daha beteri çıkar inşallah." ifadelerini kullandı.

Yorumcular içinse ayrı bir parantez açan Gökhan, "Biraz da bizim hakkımızı savunsun şu yorumcular. Çoğu programda sadece rakiplerimizin güzelliklerini konuşuyorlar, bizim sorunlarımız konuşuluyor sadece. Yok pozisyon hatası yapıyoruz, yok geri gelmiyoruz, yok çok açık veriyoruz.

Çıkıp görsünler bütün pozisyonları. Her maç bir şey oluyor, toplasan dağlar olur. Biraz baksınlar da etrafa. Fenerbahçe taraftarı da görüyor olanları. Biraz daha objektif olsunlar. Dediklerimi anlayan anlıyor, anlamayana da bir şey demeye gerek yok. Ben artık sıkıldım ya. Fenerbahçe maçlarında futbol konuşamıyoruz, ya rakibin attığı golleri ya da hakem hatalarını konuşuyoruz." dedi.


CİHAN