2015 En Güzel Mobilya Modelleri

ister yeni evlenin, ister evinizi yeniden dekor ettirin, ilk inceleyeceğiniz ev dekorasyon ürünleri mobilyalardır. Her yıl yüzlerce iç mimarların ve mobilya tasarımcılarının kreasyonları çeşitli

2015 En Güzel Mobilya Modelleri
05 Mayıs 2015 Salı 15:47 tarihinde eklendi, 1.606 kez okundu.

ister yeni evlenin, ister evinizi yeniden dekor ettirin, ilk inceleyeceğiniz ev dekorasyon ürünleri mobilyalardır. Her yıl yüzlerce iç mimarların ve mobilya tasarımcılarının kreasyonları çeşitli ülkelerde düzenlenen fuarlarda beğenilerimize sunuluyor. Farklı renkler, modaya uygun tarzlar. Örneğin geçen yılın mobilya modası Country ve retro tarz ürünlerdir. Bu ürünleri 3 ana grupta toplarsak
 

Yatak Odası Takımları
 

Özellikle bayanlar için en önemli oda olan yatak odası için seçilecek mobilyalar ayrıca bir önem arzediyor. Şifonyerin duruşu, dolapların iç tasarımı, şık aynı zamanda kullanışlı komidinler her kadının ilk seçimi olmaktadır. Country retro ya da avangard tarzda yatak odası takımları bu sene de birbirinden maharetli tasarımcıların elinden çıkmışa benziyor. Osmanlı mimarisini yansıtan başlık ve dolap tasarımları, özene bezene dizilmiş dolap çekmece kulpları sizleri sizden alıp çok başka diyarlara götürecek.
 

Koltuk Takımları
 

İster misafirlerinizi ağırlamak için düşünün, isterseniz evinize geldiğinizde yorgunluğunuzu atmak için isteyin ama en işlevli olan koltuk takımları en başta geliyor. Rahatlığından ödün vermek istemiyorsanız yataklı olmayan soft oturumlu ürünler tercih edebileceğiniz gibi zor zamanlarda hayat kurtaran yataklı olan modelleri de tercih edebilirsiniz. Koltuklarda hem renk hem kumaş seçeneği o kadar fazla ki seçim yaparken kafanızın karışması muhtemel. Soft renkler mi olmalı yada dominant 2015'in modası nubuk kumaşlar mı. Seçim sizin en güzel tasarımlar sizleri bekliyor.
 

Yemek Odası Takımları
 

En güzel yemekler en güzel şekilde servis edilebilmesi, salon dekorasyonun temel taşlarından yemek odası takımları setleri çok önemli bir yer arz ediyor. Tarzını beğendiğini bu ürün gruplarının özellikle konsol gümüşlük gibi modüllerinin mutfak eşyalarınızın önemli bir kısmını toparladığı da ayrı bir gerçek. Özellikle bu sene oldukça insanlar tarafından tercih edilen lake yani parlak boyalı olan modeller olduğu gibi kapiçino renklerdeki mobilyalar tercih ederek daha fazla mobilya ömrünü tercih edebilirsiniz.