2015 Erkek Modası

Yıllar geçtikçe “erkeğin modası mı olur?” gibi cinsiyetçi bir yaklaşımı kafamızdan atmaya başardık. 2015 yılına geldiğimizde erkek modası da en az kadın modası kadar ilgi uyandıran bir durum olarak karşımıza çıkmayı başardı.

2015 Erkek Modası
06 Mayıs 2015 Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi, 3.350 kez okundu.

Yıllar geçtikçe “erkeğin modası mı olur?” gibi cinsiyetçi bir yaklaşımı kafamızdan atmaya başardık. 2015 yılına geldiğimizde erkek modası da en az kadın modası kadar ilgi uyandıran bir durum olarak karşımıza çıkmayı başardı. Artık erkeklerde modayı en az kadınlar kadar yakından takip ediyor ve sezonun trendlerine göre gardrobuna yön veriyor. Bizde bu duruma kayıtsız kalmayarak, erkekler için 2015 yazına dair küçük bir moda araştırması yaptık. Bu yaz erkeklerin gardropları çok renkli olacak gibi görünüyor. Tabi moda kelimesinin erkek dünyasına adım atmasıyla erkek giyim ürünlerinde de fiyatlar trendler doğrultusunda artmaya başladı. Artan fiyatlara karşı uygulanabilecek çözümlerden biri tabiki kupon siteleri. Saleduck.com.tr gibi kupon sitelerinden toplayacağınız kuponlarla gardroplarınıza baharı uygun fiyatlarla getirmek mümkün. Sözü fazla uzatmadan 2015 modasına dair sizler için seçtiklerimizi karşınıza getiriyoruz.

 

5e01d822b9e694af9417309e9588557d1- Yatay çizgi modası (Horizontal Stripes)

 

2015 yazına damga vurmasını beklediğimiz trendlerden biri yatay çizgili kıyafetler. Özellikle t-shirt ve gömleklerde sıklıkça karşımıza çıkacağını düşündüğümüz yatay çizgilere pantolon ve short’larda da rastlayabiliriz. Bir çok tasarımcının 2015 ilkbahar / yaz kolleksiyonlarında kendilerine yer bulmayı başaran yatay çizgili kıyafetler 2015 yılına dair 1 numaralı trend olarak göze çarpıyor.

 

 

 

d5976b21459f22ffd07cc737d5d6564f2- Çiçek deseni modası (Florals)

 

 

Kış aylarında sıklıkla vitrinlerde yer alan çiçek desenli kıyafetler, 2015 yazına da damga vuracağa benziyor.Özellikle Zara ve Pull & Bear’ın kolleksiyonlarında sıkça karşılaştığımız çiçek desenleri, t-shirtler, gömlekler ve shortlarda sıklıkça karşımıza çıkacağını düşündüğümüz kıyafetler arasında  olacak.

 

 

 

 

 

jeans-shirt-style-men-femnedii3- Kot modası (Jeans)

 

Her dönemin vazgeçilmezi Jean’ler, bu yaz sezonunda özellikle farklı tonlardaki jean gömlek - jean short kombinleriyle karşımızda olacak. Bir çok ünlü tasarımcının koleksiyonlarında kendine yer bulmayı başaran kot etkisi bu sezonun vazgeçilmezleri arasında olacak. Özellikle bahar döneminde t-shirt jean gömlek kombini vazgeçilmezler arasında olacak.

 

 

 

 

pastel-light-red-pants-men-580x8714- Kırmızı, Yeşil ve Mavi modası

 

2015 yazında pastel tonların ağırlıkta olacağını bir çok tasarımcının demeçlerinde okuma fırsatımız oldu. Bu sezon özellikle kırmızı, yeşil ve mavi renklerini pastel tonlarıyla ayakkabıdan cekete kadar her noktada karşımızda bulacağız. Daha sade renklerle kombinleyebileceğiniz bu ışıltılı pastel tonlar ile 2015 yazında sıklıkça karşılaşacağınız düşüncesindeyiz.