2016 Komedi Filmleri Tekfilmizlehd.com

2016 Komedi Filmleri artık bir hayli çoğaldı. Tabi haliyle izlenecek film sayısı arttı. Ama çoğu izleyici izlediği filmden hüsranla dönüyor

2016 Komedi Filmleri Tekfilmizlehd.com
17 Ekim 2016 Pazartesi 19:05 tarihinde eklendi, 2.327 kez okundu.

2016 Komedi Filmleri artık bir hayli çoğaldı. Tabi haliyle izlenecek film sayısı arttı. Ama çoğu izleyici izlediği filmden hüsranla dönüyor. Örneği bu yıla damga vuran komedi filmlerden bir tanesini sizlere aktarayım. Aklıma gelen ve bu yıla damga vuran filmlerden bir tanesi osman pazarlama yerli filmi. Film baştan sona komedi içinde geçiyor. İnanın filmi izlemeye kız arkadaşımla gittim. Düşünün komedi filmine kız arkadaşınızla gidiyorsunuz ve hunharca yanında ağzınız dan tükürükler fırlayıncaya kadar gülüyorsunuz. Valla kız ayrılmaz ise çok iyi bence. Bu film de osman ve yardımcısının hikayesini konu ediniyordu. Osman hem sevdiği kızı alabilmek hemde şirket kurmak için yaptığı icatları iş adamlarına tanıtıyordu.

Bu senaryo ile karşımıza çıkan bu film gerçekten sağlam bir yapım olmuş. Diğer yandan başka bir filmimiz ise Kolpaçino 3 idi. 2017 Komedi Filmleri Vallaha yılın en sağlam komedi filmlerden bir tanesi de bu idi. Özgür ve onun sağ kolu kanyoncu yine iş başında. Yeni maceralar ile karşımıza çıkan filmde özgürün başına gelen bir olayı konu alıyor. Özgür bir adamla çarpışır ve çarpışma sonucunda telefou ile o adamın telefonu karışır. Karışan telefonu birisi arar ve özgür telefonu açar. Özgüre malın hazır olduğunu ve adresi verir. Adrese giden özgür bir çanta dolusu para ile baş başa kalır. Buradan sonrasında komedi rüzgarları esmeye başlıyor filmde.

Unutamayacağım diğer filmlerden birisi de Dedemin Fişi filmidir. Bu filmde bu seneye damgasını vurdu. Bu yazdığım bazı filmler gerçekten olay yaratmış google de aramaları kabarık olan filmlerdir. Dedemin Fişi filminin oyuncuları full bkmden çıkmış oyuncular idi. Film izle bu filmin nasıl bir film olduğunu tahmin etmemiz pek de zor değil. Hepsi usta ve kariyer yapmış oyuncular idi. Şimdilik bu sektör de aklıma gelen filmler bunlar. Sizin de aklınıza gelen film var ise bize belirtiniz bu arada komedi filmlerini tekfilmizlehd.com adresinden izleyebilirsiniz.