2016 Yılında Vizyona Girmesi Beklenen Filmler

Sinema sektöründe 20106 yılında vizyona girecek olan dev yapıtlar için yapılan yatırımlar oldukça fazla. Tüm sinema severlerin merakla beklediği bu filmler seyircisiyle 2016 yılında buluşacak

2016 Yılında Vizyona Girmesi Beklenen Filmler
13 Kasım 2015 Cuma 08:58 tarihinde eklendi, 2.218 kez okundu.

Sinema sektöründe 20106 yılında vizyona girecek olan dev yapıtlar için yapılan yatırımlar oldukça fazla. Tüm sinema severlerin merakla beklediği bu filmler seyircisiyle 2016 yılında buluşacak.

İnsanların sonsuza dek izleyemeceklerini düşündükleri projleri sinema severler için büyük film şirketleri hazırlamaya başladı. Sinema severler bazı seri filmlerin devam niteliğinde olan filmlerini izleyebilmek için uzun sürelere bekliyorlar. Büyük ücretler ve zorlu aşamalardan geçtikten sonra ancakl sinemaseverler ile buluşabilecek olan filmler seyirci 2016 yılında karşılayacak. Birçok serinin devam filmi 2016 yılında vizyona girecek. Bu devam niteliğinde olan filmlerin başındada X men serisinin devam niteliğinde olan filmi X Men Apocalypse geliyor. Başrollerinde James Mcavoy, Michel Fassbencler, Jennifer Lawrence ve Evan Peters'ın yer aldığı filmin yönetmenliğini Bryan Singer üstleniyor. En iyi 2016 Filmlerini sitemizde bulabilirsiniz. Aksiyon ve Bilim kurgu dalında olan bu bilm birçok aksiyon ve Bilim kurgu tutkununa kendini şimdiden sevdirmeyi başarmış gözüküyor. Çıkan fragmanında oldukça büyük bir ilgi uyandıran filmi büyük bi merakla seyirci vizyona girmesini bekliyor.

En fazla devam filmi çekilen fantastik bilimkurgu efsanesi olma yolunda ilerleyen filmlerden olma yolunda ilerleyen X- Men serisi oldukça sağlam bir filmle 2016 yılında vizyona girmeye hazırlanıyor.Daha önceki Filmlerin konusunda Mutant olarak bilinen ve doğa üstü güçleri olan bu insanlar diğer insanüstü güçlere sahip olan mutantlara karşı dünyayı koruma görevini yürütüyorlar. Serinin devam filmi niteliğinde olan ve 2016 yılında vizyona girmesi beklenen X-Men Apocalypse filminde serinin diğer filmlerine göre daha fazla aksiyon ve daha fazla bilim kurgu içermesi bekleniyor. Çok büyük bir bütçe harcanan filmde serinin diğer filmlerine oranla daha fazla bir hasılat elde edilmesi bekleniyor. Şimdiden 2016 yılında vizyona girecek filmler arasında en dikkat çeken filmlerden biri olanm X-Men Apocalypse seiyircide merak uyandırmaya başladı.

Kesinlikle 2016 yılında vizyona girecek olan filmler tüm sinema severlerini büyük bir seyir zevki yaşatarak eğlenceli ve seyir zevki yüksek filmler ile buluşturacağa benziyor.