2018'e kadar Cimbom'da

Galatasaray Futbol A Takımı oyuncularından Wesley Sneijder'in sözleşmesi Ali Sami Yen Medya Center'da Başkan Dursun Özbek'in katılımıyla yenilendi.

2018e kadar Cimbomda
04 Ekim 2015 Pazar 14:16 tarihinde eklendi.
Wesley Sneijder'in imza törenindeki açıklamaları ve sorulara verdiği cevaplar şöyle oldu:
 
"Profesyonel bir oyuncu ve özellikle evli bir oyuncu için eşinin mutluluğu da önemli. Ben Yolanthe'ye bu konuda baskı yapmadım. Yolenthe, burada kalmaktan çok mutlu. O kulübü ve İstanbul'u çok seviyor. Hesapladığınız zaman 2018'de 34 yaşımda oluyorum. Futbolu o zaman bırakabilirim. Şu an öyle planlamıyorum ama o zaman geldiğinde neden olmasın. Belki futbolu Galatasaray'da bırakabilirim.
İstikrar bir futbolcu için çok önemli. Kariyerime bakıldığımda Ajax'ta ve Galatasaray'da en istikrarlı dönemlerimi geçirdim. İstikrar için en önemli şey burada mutlu olmanız. Bu yüzden Galatasaray'la olan sözleşmemi uzattım. Bildiğiniz gibi çocuğum burada doğacak. Burayı da evim gibi hissediyorum. İkinci ailemi burada kuruyorum'. Kimsenin aklına maddi anlamda bir şey gelmesin. Benim için para ikinci planda. Bu imza meselesinin uzamasının nedeni tamamen hislerle ilgili."
 
"Hollanda da Türkiye de iyi takım ama biz kazanmak istiyoruz"
 
Türkiye ve Hollanda'nın aynı grupta olduğu ve bir yarış içinde bulundukları hatırlatılan Sneijder bu konuda ise şu cevabı verdi:
 
"Bugün Amsterdam'a uçacağım. Yarın Milli takımla beraber olacağım. "Hollanda da Türkiye de iyi takım ama biz kazanmak istiyoruz. Hollanda ile önümüzdeki iki maçı kesinlikle kazanmak istiyorum. Bu belki sizin için iyi olmayacak ama ben kazanmak istiyorum." 
 
Dursun Özbek: Galatasaray'a hizmet edenler Galatasaray'ın seçilmiş yönetimi tarafından mutlaka takip edileceklerdir
 
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek son dönemlerde Galatasaray'ın çok eleştirilmesiyle ilgili gelen bir soruya; "Galatasaray, şeffaf bir kulüp. Her şeyi paylaşırız, bu nedenle eleştiriliriz. Biz eleştirilerden şikayetçi değiliz. Kararlarımızı bize faydalı olan eleştirileri dikkate alarak kararlarımızı alıyoruz. Hamza Hoca bizim şu andaki hocamız. Galatasaray bir kurum. Galatasaray'a hizmet edenler Galatasaray'ın seçilmiş yönetimi tarafından mutlaka takip edileceklerdir. Burada özellikle benim başkanlığım döneminde yapmak istediğim taraftarın, yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların kenetlenerek beraber hareket etmesi. Bu kenetlenmeye en çok bizim ihtiyacımız var."
 
WESLEY SNEİJDER: BİR GÜN GALATASARAY'DA HOCA OLMAK İSTERİM
 
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, imza töreninin sonunda Sneijder'in futbolu bırakmasının ardından Galatasaray'a hizmet etmeye devam etmek istediğini kendisine bildirdiğini açıkladı. Sneijder, konuyla ilgili, "Bu Galatasaray'daki son imzam olmayacak. İnşallah 2018'in sonunda da Galatasaray'da kalacağım" dedi ve şu ifadeleri kullandı: "Futbolu bıraktığım zaman bir seçim yapmam gerekiyorsa hocalığı tercih ederim. Bir gün hoca olursam buraya yardımcım da hazır. O da Mert (Çetin) olacak."
 
İmza töreni, Başkan Dursun Özbek'in, Sneijder'e arkasında 2018 yazılı formayı hediye etmesiyle son buldu.