"2023'te gençler rol oynayacak"

Gelişen gençliğin, gelişen Türkiye ile paralel odaklı olduğunu belirten AK Parti milletvekili Oğuz Kağan Köksal, gençlerin geleceği şekillendireceğini ve 2023 vizyonunda önemli rol oynayacağını söyledi.

2023te gençler rol oynayacak
13 Eylül 2013 Cuma 21:52 tarihinde eklendi.

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Parti olarak gençlere önem verdiklerini belirten Köksal, gençlerle birlikte toplantı yapacaklarını ifade etti.

Türk siyasi tarihinin en başarılı partisi olduklarını iddia eden Oğuz Kağan Köksal, partilerinin her dönem oyunu artırarak iktidar olduklarını söyledi. Partilerinin hem Türkiye’de hem de uluslararası camiada saygın bir yeri olduğuna değinen AK Partili Köksal, önceki dönemlerde AK Parti’nin Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılma tehdidi ile karşılaştığını kaydetti.

Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin amacına ulaşamayacaklarını belirten Köksal, ekonominin yüzde 4,4 yükseldiğini söyledi. Partilerin siyasetlerini sandıkta yapması gerektiği ikazını yapan Köksal, muhalefet parti vekillerini eleştirdi.

Ülkede yaşanan ve demokrasi dışı olaylarda, her 5 kişinin başında bir CHP’li vekilin olduğunu söyledi.


CİHAN