"24 günde 8 maç yaptık"

Deplasmanda Bursaspor’la 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 24 günde 8 maç yaptıklarını söyledi.

24 günde 8 maç yaptık
09 Şubat 2014 Pazar 22:46 tarihinde eklendi.


Samet Aybaba, şunları kaydetti: “Herşeyden önce 24 günde 8 maç yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. Türkiye’yi dolaştık. Her iklim şartında oynadık. Bugün de sahaya çok iyi şeyler yansıttılar. Çok iyi takım görüntüsü verdiler. İyi maç oldu. Oyuncularımın hepsi elinden geleni yaptı. Önümüzde zorlu ve lig maçları var.”

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Serkan Balcı da “Oyun açısından güzel maç oldu. Skor açısından puan durumunda iyi durumda olmadığımız için kötü oldu. Haftaya hem ligde hem de kupada Galatasaray ile maçlar oynayacağız. Antalyaspor’u iyi yerlere çıkartmalıyız” diye konuştu.

İyi bir müsabaka ortaya koyduklarını belirten Semih Şentürk, “Bugün kazanabilirdik. Üzüldüğüm nokta bir çok Bursa deplasmanına geldim. Bu kadar kötü bir Bursaspor ile karşılaşmadım. Bugün bu takımı yenebilirdik. Ama olmadı. En üst seviyeye çıkartmamız gerekiyor. İkinci yarı iyi futbol ve arkadaşlık var.

Şuanda maç kondisyonum iyi değil. Hocam kupa maçlarında şans veriyor. Ben buraya geldiğimde başarı için oynamaya geldim. Şuan kendimi tam hazır hissetmiyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda oynayabilirim” dedi.


CİHAN