25 Mart'ta hangi tape yayınlanacak

Türkiye bir süredir 25 Mart tarihini konuşuyor. Peki iddia edildiği gibi 25 Mart'ta bir tape yayınlanacak mı? Peki 25 Mart'ta hangi iddia ortaya atılacak?

25 Martta hangi tape yayınlanacak
24 Mart 2014 Pazartesi 14:55 tarihinde eklendi, 23.912 kez okundu.
25 Mart ile ilgili birçok iddia var. İşte 25 Mart'ta açıklanacağı iddia edilen o tapelerle ilgili iddialar
 
BİRİNCİ İDDİA
İran’da 2 saatlik, haftalık, aylık olarak bir kadınla nikah kıyabiliyorsunuz. Buna “muta nikahı” deniliyor. Nikah kıyacağınız kişiyi canlı da görebiliyorsunuz, fotoğrafından da beğenebiliyorsunuz. Üst düzey bir yetkilinin İran ziyareti sırasında “muta nikahı” yaptırdığı kadınla birlikte olduğuna ilişkin kayıtlar 25 Mart’ta sesli ve görüntülü olarak ortaya çıkacağı iddiası
 
İKİNCİ İDDİA
Muhsin Yazıcıoğlu’nun, helikopter kazası sonucu vefat ettiğini biliyoruz. Ama bu kaza ile ilgili hayli soru işaretleri de var. Üst düzey bir yetkili Yazıcıoğlu'nu öldürttüğü iddia ediliyor. Bu olayın görüntülerinin de olduğu iddialar arasında.
 
ÜÇÜNCÜ İDDİA
Eski bir bakanla, üst düzey bir yetkilinin kızının birlikte olduğunu ortaya koyan görüntülerin yayınlanacağı iddia ediliyor. Bu bakanın son seçimde aday gösterilmeyen birisi olduğu da iddialar arasında.
 
DÖRDÜNCÜ İDDİA
PKK'nın başı Abdullah Öcalan'la İmralı'da üst düzey yetkilinin görüşme görünüleri olduğu, Abdullah Öcalan'ın Oslo görüşmeleri için gizlice Oslo'ya götürüldüğü de iddia ediliyor
 
25 Mart'ta açıklanacağı iddia edilen tape'lerin en büyük özelliği ise tapelerin görüntülü olacağı.