2500 öğrenciyi sevindirdi

Van'ın Muradiye İlçesi'nin Akbulak İlkokulu öğretmenlerinden Sultan Keskin, sasyal paylaşım siteleri Twitter ve Facebook üzerinden başlattığı yardım kampanyası ile 2 bin 500 öğrenciyi giydirdi.

23 Ocak 2014 Perşembe 20:34 tarihinde eklendi.
Gönderilen kışlık giyecekler, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve sınıf öğretmeni Keskin tarafından öğrencilere dağıtıldı.
 
Muradiye'ye yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Akbulak Köyü'nde bulunan ve 11 köyün öğrencilerinin taşımalı olarak gelip eğitim gördükleri Akbulak İlkokulu'nun sınıf öğretmeni Sultan Keskin, bir ay önce Twitter ve Facebook hesapları üzerinden yardım kampanyası başlattı.

Bu kampanyasını gönderdiği e-maillerle de destekleyerek daha çok kişiye ulaştı. Öğretmen Keskin'in başlattığı kampanyaya birçok kişi destek verdi ve dağıtılması için koliler dolusu kışlık giyim yardımı gönderdi.
 
Gönderilen bin 250 koli kışlık giysi, öğretmen Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürü Bakır Bedevioğlu, Muradiye Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yıldırım Ağaoğlu tarafından yarıyıl tatili öncesi öğrencilere dağıtıldı. Soğuk kış günlerini sıcak giysilerle geçirecek olan öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, öğretmen Keskin ise duyarlılık gösteren hayırseverele teşekkür ettiklerini söyledi.

DHA