2778 Haluk, Demirören'e fena taktı !

2004-2012 yılları arasını kapsayan Yıldırım Demirören dönemine ait faaliyetleri bağımsız denetim şirketlerine inceletmiş ancak raporlar açıklanmamıştı.

2778 Haluk, Demirörene fena taktı !
05 Şubat 2016 Cuma 09:51 tarihinde eklendi.
2004-2012 yılları arasını kapsayan Yıldırım Demirören dönemine ait faaliyetleri bağımsız denetim şirketlerine inceletmiş ancak raporlar açıklanmamıştı.
 
Bu raporların açıklanmasını isteyen Haluk Şahbaz İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Sermaye Piyasası Kurulu ve İl Genel Müdürlüğü nezdinde dilekçe ile başvuru yaparak girişimlerini sürdürüyor.
 
Beşiktaş'ın Eski Genel Sekreteri ve kongre üyesi Haluk Şahbaz, Fikret Orman yönetiminin bağımsız denetim kuruluşlarına hazırlattığı 2004-2012 yıllarına ait raporlarının açıklanması konusundaki ısrarını sürdürüyor.
Beşiktaş yönetimi, 2004-2012 yılları arasını kapsayan Yıldırım Demirören dönemine ait faaliyetleri bağımsız denetim şirketlerine inceletmiş ancak raporlar açıklanmamıştı.
Bu raporların açıklanmasını isteyen kulübün 2778 no'lu kongre üyesi ve 938 sicil numaralı Divan Kurulu üyesi Haluk Şahbaz İçişleri Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Sermaye Piyasası Kurulu ve İl Genel Müdürlüğü nezdinde girişimlerini sürdürüyor.
 
HALUK ŞAHBAZ BÜTÜN MAKAMLARA DİLEKÇE İLE BAŞVURUYOR
 
Raporların açıklanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuran Haluk Şahbaz raporları açıklayıp açıklamama kararının Beşiktaş Yönetiminin tasarrufunda olduğunu belirten bir cevap aldı.
 
Konu ile ilgili İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi'ne de dilekçe ile başvuran Haluk Şahbaz'ın şikayeti Bakanlık tarafından incelenmesi için İstanbul Valiliği İl Genel Müdürlüğü'ne devredildi.
 
İl Genel Müdürlüğü ise Beşiktaş Kulübüne gerekli incelemelerin yapılması için yazı gönderildiğini bildirdi.
 
Haluk Şahbaz Yıldırım, Demirören dönemine ait raporların açıklanması için gereken tüm girişimleri yine yapacağını ve bu konudaki mücadelesini sürdüreceğini açıkladı.