2K klima İklimsa Bahçelievler Çözüm Ortağınız

2K Klima İklimsa Bahçelievler bayi kurulduğu yıldan beri faaliyet gösterdiği beyaz eşya sektöründe sahip olduğu vizyon ve teknik altyapısı ile yüksek standartlar da hizmet sunarak sizlere özel en kaliteli çözümleri üretiyor.

2K klima İklimsa Bahçelievler Çözüm Ortağınız
03 Eylül 2012 Pazartesi 13:44 tarihinde eklendi, 2.115 kez okundu.

 

Profesyonel ve eğitimli personeli, geniş araç filosu, sektörel teknolojinin en son yeniliklerini barındıran 2K Klima İklimsa, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor.
 
2K Klima İle Rahat Ödeme
 
İklimsa garantisi altında gerçekleştirdiğimiz satış ve servis hizmetinde uygun fiyat, rahat ödeme seçenekleri sunarak müşteri beklentilerini karşılayan 2K Klima, sahip olduğunuz cihazların montaj, bakım, arıza onarım, yedek parça ve aksesuar temini konusunda hızlı ve kalıcı çözümler üretiyor.
 
Dünya Markaları 2K Klima’ da
 
İklimsa’ nın distribütörlüğünü yaptığı dünya devleri olan Mitsubishi, General, Sharp, Sigma, Tronic klimaların, Beretta kombi, Sharp buzdolabı, Sharp yazarkasa, Sharp hava temizleme cihazları, Teknokasa, Sigma hava perdesi, Eneko ısı geri kazanım cihazlarının satış ve yetkili servis hizmetini veren 2K Klima, İklimsa Bahçelievler bayisi olarak 15 yılı aşkın zamandır bölgenin en iyisi olmayı hedefliyor.