3 adımda tek gecelik ilişki!

Evet bu yazı biraz acımasız gibi olabilir ama erkeklerin sürekli aklından geçen cinsellik dürtüsüne ise tam tercüman olacağında karar kıldık. Bir kadını 3 adımda yatağa nasıl atarsınız?

3 adımda tek gecelik ilişki!
07 Ocak 2011 Cuma 18:37 tarihinde eklendi, 7.487 kez okundu.

 

Adım 1
 
Kızı gördünüz, beğendiniz. Size bakıyor, siz de ona bakıyorsunuz. Ufak kesişleri yerini saçlarıyla oynamaya bıraktığı an harekete geçmeniz gerekiyor. Parmaklarını saçlarına sokup düzeltme çabalarına girdiyse sizden hoşlanmış demektir. Usulca yanına sokulun ve klişe tanışma muhabetleri yerine başka birşeyden bahsedin.
 
Adım 2
 
Yatağa atma niyetinizi çok belli etmeden hayatın güzelliklerinden bahsedin. Ne kadar kültürlü olduğunuzu her lafınızda belli etmeye çalışın. Ama çok gözüne sokmadan, herşeyin fazlası burada da zarar. İyice etkilendiğine göz kararı karar verdikten sonra, filmlerde olduğu gibi kahve teklifini yapmasını beklemeyin. Bu teklifi siz yapın nasıl mı?
 
Adım 3
 
Artık adım başı kahve içilecek yerler var. Evde içmeye zorlamayın. Ya da onun sizi evine çağırmasını beklemeyin. Bardaki muhabbetinizi iyice pekiştirmek için çökün bir kahve satan dükkana. Bu sefer iltifatlarınız havada uçuşsun ve kanındaki alkolün zayıflığını görünce ona sarılıp uyumak istediğinizi söyleyin. Alkolün etkisinin geçmesini istemememizin nedeni, herşeyi kendi rızasıyla yapması için. Sarılma isteği ise, bir kadının karşı koyamayacağı bir teklif olmasıdır.