3 bomba daha patlatacak

Fenerbahçe; Lassana Diarra, Raul Albiol ve Hamit Altıntop transferinde mutlu sona yaklaştı

3 bomba daha patlatacak
05 Temmuz 2012 Perşembe 09:59 tarihinde eklendi, 1.031 kez okundu.

 

Başkan Aziz Yıldırım'ın tahliyesini coşku ile kutlayan 25 milyon Fenerbahçeli, yakında art arda patlayacak transfer bombaları ile coştukça coşacak.
 
Bir süreden beri Lassana Diarra için Real Madrid ile pazarlık yapan sarı-lacivertlilerin İspanyol devinden Raul Albiol'u da istedikleri öğrenildi.
 
Yine aynı takımdan Hamit Altıntop transferinde mutlu sona çok yaklaşan Fenerbahçe, üç Real'li Lassana Diarra, Hamit Altıntop ve Raul Albiol'u aynı anda renklerine katarak Şampiyonlar Ligi'nde başarıdan başarıya koşmayı hedefliyor.
 
Fenerbahçe adına bu üç futbolcu için görüşmeleri asbaşkan Ali Yıldırım ve idari menajer Hasan Çetinkaya yürütüyor. Real Madrid'li yöneticilerin; Mourinho'nun yeni sezon planları arasında bulunmayan Lassana Diarra (27 yaşında, ön libero), Raul Albiol (26 yaşında, stoper) ve Hamit Altıntop (29 yaşında, orta saha) için toplam 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği dile getirildi.
 
Fenerbahçe yönetiminin üç yıldızı 12 milyon Euro gibi bir rakama transfer etmek için kıran kırana pazarlıklarını sürdürdüğü sızan bilgiler arasında yer alıyor.