3 canlı bomba saldırdı

Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde silah sesleri ve bir patlama sesinin duyulduğu bildiriliyor. Atatürk Havalimanı'ndaki olayda 2 ayrı noktada terör saldırısı olduğu bildiriliyor

3 canlı bomba saldırdı
28 Haziran 2016 Salı 22:21 tarihinde eklendi, 3.973 kez okundu.
Atatürk Havalimanı'nda terör saldırıları düzenledi. Vali Şahin: 28 kişi hayatını kaybetti, 60'a yakın yaralı hastaneye sevk edildi.
 
Vali Şahin: Saldırının 3 canlı bomba ile gerçekleştiğini değerlendiriyoruz
 
Emniyet kaynakları: saldırı IŞİD terör örgütü kaynaklı
 
 
ATATÜRK Havalimanı dış hatlar terminalinde patlama yaşandı. Patlamada yaralananlar ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne götürülüyor. Terör saldırılarının yaşandığı noktada ambulanslar bekletiliyor. Görüntülerde 1 den fazla cansız bedenin olduğu görülüyor. 
 
İlk terör saldırısından çok kısa süre sonra kaydedilen görüntülerde yaralandıkları için ya da şok geçirdikleri için yerde yatanlar görülüyor. Çevredekilerin yardım için bu kişilerin yanına koştuğu sırada bir patlama sesi daha duyuluyor. Atatürk Havalimanı'ndaki birden fazla terör saldırının en kritik görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
 
PATLAMADA YARALANANLAR HASTANELERE SEVK EDİLİYOR
 
Yaralananların bazıları özel araçlarla, bazıları ise ambulanslarla hastanelere sevk ediliyor. Bahçelievler'deki özel bir hastaneye sevk edilen yaralılar burada tedavi ediliyor. Öte yandan yaralananların yakınlarının acil bölümünde endişeli bekleyişi sürüyor.
 
 
VALİ ŞAHİN: 28 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
 
Atatürk Havalimanı'nda, canlı bomba saldırısı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba saldırısında, ilk belirlemeler göre 28 kişi hayatını kaybetti, 60'a yakın yaralı hastanelere intikal ettirilmiştir" dedi.
 
 
GÖRGÜ TANIĞI SALDIRI ANINI ANLATTI
 
Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının görgü tanığı bir yaşadıklarını anlattı. Görgü tanığı şiddetli bir patlama sesinin duyulduğunu ve silah sesleri duyduğunu anlattı.
 
 
Sağlık Bakanlığı: 23 ambulansımız olay yerinde yaralılara müdahale etmektedir
 
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya ilişkin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Patlama sonrası 21:55 te ilk 3 ambulansımız olay yerinde olup, şu an toplam 23 ambulansımız olay yerinde yaralılara müdahale etmektedir. Olay yerinden tüm yaralılar 112 ambulanslarımızla hastanelere nakledilmiştir" denildi.