3 engelli vatandaş, akülü araba ile sevindi

Ankara Yenimahalle ilçesinde bir okul, camii ve Yenimahalle Belediyesi imece usulüyle aldıkları 3 akülü arabayı ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

3 engelli vatandaş, akülü araba ile sevindi
16 Nisan 2013 Salı 11:01 tarihinde eklendi.

 

Batıkent Celal Yardımcı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Müftüsü Eyüp Demir, Kardelen mahallesi camii derneği yönetimi, Celal Yardımcı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Hamdi Demir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Alınan akülü arabalardan 2 tanesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü(AYBESK) Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularına, diğeri ise okul öğrencilerinden bir gence hediye edildi.
 
Müftü Eyüp Demir, Hazreti Muhammed’in (SAV) güzel ahlakı ve hayatını örneklerle anlatarak, “O, kimseyi üzmemiş, kırmamış, insan onurunu asla zedelememiştir. Bugün burada tam da O’na yakışır bir tavırla kardeşlik, birlik, beraberlik ortamını hep beraber yaşıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.
 
"EKSİKLERİNİ BİRLİKTE TAMAMLAYALIM"
 
Belediye Başkanı Fethi Yaşar de "Göreve gelir gelmez engelliler birimini kurduk ve başına da engelli bir kardeşimizi getirdik. İlçe sınırlarımızdaki tüm engellileri tek tek tespit edip engellerine göre sınıflandırdık. Ve onların ihtiyaçları doğrultusunda merkezler yaptık. İmkanlarımız çerçevesinde engelli kardeşlerimize yönelik hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Sizler de onlara acımayın, onları sevin ve hayatlarını kolaylaştırmaya çalışın." diye konuştu.

CİHAN