3. Havaalanı'na ''DAHA YAPILABİLİR OLSAYDI'' eleştirisi

Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı. THY ile birlikte Londra’da yaşanan örnek gibi buraya da bir pist daha yapılmasını istediklerini söyleyen Akın, "Atatürk Havalimanı’nın kapasitesini 100 - 120 milyon yolcuya kavuşturmak için çok uğraştık.

3. Havaalanına DAHA YAPILABİLİR OLSAYDI eleştirisi
17 Aralık 2014 Çarşamba 14:47 tarihinde eklendi, 1.614 kez okundu.
Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı. THY ile birlikte Londra’da yaşanan örnek gibi buraya da bir pist daha yapılmasını istediklerini söyleyen Akın, "Atatürk Havalimanı’nın kapasitesini 100 - 120 milyon yolcuya kavuşturmak için çok uğraştık. Tabii ki o da bir gün dolacaktı. İstanbul’a 3’üncü bir havalimanı elbette lazım. Ben olsaydım, yapılacak havalimanı bu kadar büyük tutmazdım, daha yapılabilir tutardım" dedi. Akın ayrıca İstanbul Yeşilköy'de bulunan Atatürk Havalimanı'nın yapımı üzerinden 80 yıl geçmesine rağmen halen inşaat olduğunu belirtti. Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TAV Havalimanları 3. havalimanı ihalesine girmişti.
 
'Bursa’da Sivil Toplum Kurumları Arası Diyaloğun Geliştirilmesi’ konulu Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında ’Bursa markalaşma yolunda bir adım daha - İş hayatında yeni projeler üretmek-inovasyon’ konulu konferans yapıldı. Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe konuk olarak Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın katıldı.

DHA