3. İnönü muhaberebesi

Beşiktaş, 3. kez basın toplantısı düzenleyecek, İnönü Stadı'nın taraftara kapatılması konusunda açıklamada bulunacak.

3. İnönü muhaberebesi
28 Mart 2011 Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi, 1.262 kez okundu.

 

Siyah-beyazlılar, küfürden ceza alması gereken kulüplerin raporlarının örtbas edildiğini belgelerle sunmaya hazırlanıyor

Milliyet gazetesinin haberine göre, Türkiye Futbol Federasyou ile ilişkileri bir türlü düzelmeyen Beşiktaş Yönetimi, seyircisiz oynama cezası almasıyla birlikte harekete geçti. Önce Tahkim'e giden Kartal, yeni bir basın toplantısı hazırlığı içerisine girdi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın ses getiren basın toplantısı ve Başkan Yıldırım Demirören’in, mali kongredeki sert açıklamalarından sonra, gündemi tamamen değiştirecek üçüncü bir basın toplantısının yapılacağı belirtildi.
 
Siyah-beyazlı yönetimin, Disiplin Kurulu’ndan gelen bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle TFF’ye isyan bayrağı açtığı ve yönetimin bazı belgelerle kamuoyunu bilgilendireceği vurgulandı. Kulüpten sızan haberlere göre, Beşiktaş’a kesilen cezanın benzerlerinin birçok takıma verilmediği, bazı belgelerin ve raporların örtbas edildiği, ceza sisteminde bazı haksızlıkları tespit ettikleri öğrenildi. Bu bilgileri Beşiktaş Yönetim Kurulu kendi arasında tartıştıktan sonra, basının karşısına çıkarak bilgileri kamuoyuyla paylaşacakları iddia edildi.
 
YÖNETİCİLER DE ŞAŞIRDI

Türkiye Futbol Federasyonu ve ona bağlı bazı kurumların diğer kulüpleri kolladığı yönündeki bu belgelerin nasıl elde edildiği yönünde bilgi alınamazken, bazı siyah-beyazlı yöneticilerin belgeler karşısında oldukça şaşırdıkları belirtildi. Hafta başında yapılacak yönetim kurulu toplantısında, basın açıklamasının kim tarafından gerçekleştirileceği yönünde kararın alınacağı bildirilirken, bu toplantının Başkan Yıldırım Demirören tarafından gerçekleştirilme ihtimalinin de yüksek olduğu vurgulandı.