3 kişinin öldüğü silahlı çatışma güvenlik kamerasında

İstanbul'da Etiler Nispetiye Caddesi'nde 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

3 kişinin öldüğü silahlı çatışma güvenlik kamerasında
23 Temmuz 2016 Cumartesi 19:01 tarihinde eklendi, 1.048 kez okundu.
Etiler, Nispetiye Caddesi üzerinde geçtiğimiz çarşamba akşamı bir pastane önünde çıkan silahlı çatışmada iş adamı Veysel Kadayıfçıoğlu ve yanındaki Tufan Gedik ve Yakup Oral hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Olay sonrası çalışma başlatan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 7 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. 
 
 
ÇATIŞMA ANI KAMERADA
 
Görüntülerde 2 grubun bir pastane önünde konuştuğu sırada bir arbede yaşanıyor. Arbede sırasında bir kişi silahını çekerek havaya ateş açıyor. Ardından olay yerinde bulunan diğer şüpheliler de silahlarını çekerek birbirine ateş ediyor. Açılan ateş sırasında bazı kişiler isabet eden kurşunlar sonucu yere düşüyor. Bazıları olay sonrası araçlara binerek kaçıyor.
 
EMNİYETTEN AÇIKLAMA: KAMUOYUNDA "SARALLAR" OLARAK BİLİNEN BİR SUÇ ÖRGÜTÜNÜN MÜDAHALESİNDEN...
 
Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: Olayın petrol kaçakçılığından elde edilen kara paranın paylaşımından kaynaklı husumeti çözmek amacıyla bir araya gelen gruba kamuoyunda "Sarallar" olarak bilinen bir suç örgütünün müdahalesinden kaynaklandığı tespit edilmiştir. Şüpheliler "Suç örgütü kurma", "Kurulan Örgüte üye olma", "Ateşli Silahla kasten adam öldürme", "adam yaralama", " Genel Güvenliği tehlikeye düşürme" ve "6136 SKM" suçlarından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.