3 milyonluk galeri krizi! Ünlü çift arabalarını satıyor!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in altı arabadan oluşan 3 milyon TL'lik araç filosu, komşularını isyan ettirdi

3 milyonluk galeri krizi! Ünlü çift arabalarını satıyor!
22 Haziran 2018 Cuma 22:14 tarihinde eklendi.
Haftaya cuma, kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen ile mutlu evliliklerinin birinci yılını kutlayacak olan Burak Özçivit'in komşuları ile başı dertte.
 
6 ARABA KOMŞULARI İSYAN ETTİRDİ
 
Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Burak Özçivit'in herkesin malumu olan araba sevdası, evlendikten sonra oturmaya başladıkları Acarkent'teki komşuları ile arasını açtı. Ünlü çiftin toplamda altı arabaları olduğu için, diğer site sakinlerinin araçlarına park yeri bırakmadıkları iddia edildi.
 
 
 
İKİ ARABASINDAN VAZGEÇTİ
 
Bu yüzden hem kendisine, hem de komşularına sıkıntı yaratan arabalardan kurtulmaya karar veren Burak Özçivit iki otolobilinden vazgeçti. Eşi Fahriye Evcen'e rahat etmesi için özel şoförlü Mercedes Vito alan Özçivit, eşinin BMW X1'ini ve kendi Range Rover'ını satılığa çıkardı.
 
 
 
GALERİSİNDE 3 MİLYON TL YATIYOR
 
Özçivit'in galerisinde; dağda bayırda kullandığı Jeep marka bir arazi aracı, uzun yollar için aldığı BMW 5.20d, cabrio Mercedes SL 500, Range Rover Autobiography, Fahriye Evcen'in BMW X1'i ve Evcen'e yeni satın aldığı Mercedes Vito var. Ortalama bir rakamla Burak Özçivit'in galerisinde 3 milyon TL yatıyor.