3 ölü 14 yaralı

BURDUR'un Tefenni İlçesi'nde yolcu minibüsüyle kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi öldü.

3 ölü 14 yaralı
07 Ekim 2015 Çarşamba 15:34 tarihinde eklendi.
BURDUR'un Tefenni İlçesi'nde yolcu minibüsüyle kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi öldü.
 
Tefenni İlçesi yakınlarında saat 12.30 sıralarında meydana gelen kazada, Tefenni'den Karamanlı'ya yolcu taşıyan İbrahim Gencer'in kullandığı 15 FE 878 plakalı minibüsle, karşı yönden gelen Serkan Mutlu'nun kullandığı 48 PU 990 plakalı kamyon çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
 
Minibüste yolcu olarak bulunan Ali Gencer ve Adile Aksoy'un olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada, 1'i ağır 14 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Burdur ve Tefenni'deki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.
 
ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ
 
Burdur'un Tefenni İlçesi'nde minibüsle kamyonun çarpıştığı kazada ölü sayısı 3'e yükseldi. Kazanın ardından ağır yaralı halde ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne getirilen Musa Sungur'un da yaşamını yitirdiği belirtildi. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü İbrahim Gencer ile yolcular Abdurrahman Ertunç, Emine Arı Tuluğ, Durkadın Tosun, Mehmet Ali Tüzün, Gülsüm Özalp, Ramazan Şenoğlu, Ayşe Alp, Gülsüm Erol, Bayram Ali Erol, Mustafa Aksoy, Mustafa Özalp ve Fatma Sungur'un hastanedeki tedavileri sürerken, İbrahim Gencer'in de sağlık durumunun ciddi olduğu kaydedildi. Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü Serkan Mutlu ise polis tarafından gözaltına alındı.

DHA