3 tane erik 35 lira

Aşeren hamileler için tasarlanan bir internet sitesinde ilkbahar ve yaz meyveleri gerek taze gerekse dondurulmuş olarak satılıyor

3 tane erik 35 lira
12 Ocak 2012 Perşembe 15:07 tarihinde eklendi, 3.379 kez okundu.

 

Aşeren hamileler için tasarlanan bir internet sitesinde ilkbahar ve yaz meyveleri gerek ithalat yoluyla taze gerekse zamanında toplanıp dondurulmuş olarak satılıyor.
 
Bir girişimci tarafından, aşeren hamileler için özel olarak tasarlanan internet sitesinde kışın yaz meyveleri, yazın da kış meyvelerini bulabilmek mümkün oluyor.
 
İstanbul’dan kargoyla 24 saatte ulaşabilecek uzaklıktaki tüm illere servis edilen meyveler, yüksek fiyatlarıyla dikkati çekse de aşeren kadınlar tarafından ilgi görüyor.
 
Sitede, ithal gelen ve taze olarak satılan 3 yeşil erik 35 liraya alıcı bulurken, dondurulmuş yeşil erik ise 150 gramı 15 liradan satılıyor.
 
150 gram kirazın 15 lira, 150 gram incirin 20 lira olduğu sitede, aynı miktardaki badem çağlası 20, kayısı ve malta eriği (yeni dünya) 15 liradan alıcı buluyor.
 
Sitede, 150’er gramlık olarak hazırlanan böğürtlen, dut, şeftali, nektarin, blueberry 15, kızılcık ise 20 liradan satılıyor.
 
Firma yetkilileri, daha çok kış aylarında talep aldıklarını ve ilk sırada erik ile badem çağlasının geldiğini kaydetti.
Yetkililer, 24 saat boyunca hizmet verdiklerini belirterek, kredi kartının yanı sıra ürün tesliminde adreste ödeme seçeneklerinin de bulunduğunu belirtti.