3 yeni film vizyonda

Leonardo DiCaprio'nun 48 yıl FBI'ın başında bulunan J. Edgar Hoover'ı canlandırdığı 'Edgar', aksiyon ve romantik-komedi türündeki 'İyi Olan Kazansın' ve yerli film 'Sen Kimsin?' vizyonda.

3 yeni film vizyonda
02 Mart 2012 Cuma 10:09 tarihinde eklendi, 2.600 kez okundu.

 

Bu hafta biri yerli olmak üzere üç yeni film vizyona girecek.
 
EDGAR
Haftanın son filmi ''J. Edgar'', Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) başı olarak 50 yıl geçiren ve yaşadığı dönemde ABD'nin en güçlü adamı olan J. Edgar Hoover'ın hikayesini anlatıyor.
 
Olaylara bizzat Hoover'ın gözünden bakan film, ömrünü adadığı kendine has adalet anlayışı uğruna doğruyu sonuna kadar savunan ve gerçeği kolayca çarpıtabilen, gücün karanlık tarafının cazibesine kapılan bir adamın hayatını ve ilişkilerini ele alıyor.
 
Oscar ödüllü Clint Eastwood, ''J. Edgar''ı, yine Oscar sahibi senarist Dustin Lance Black'in yazdığı senaryoyu temel alarak yönetti. Eastwood, filmin müziklerini de hazırladı.
 
Filmin başrolünü üstlenen Leonardo DiCaprio'ya, Naomi Watts, Armie Hammer, Josh Lucas ve Judi Dench eşlik ediyor.
 
İYİ OLAN KAZANSIN
Yönetmenliğini McG'nin üstlendiği ''İyi Olan Kazansın'' (This Means War) ise 100 kopyayla seyirci karşısına çıkacak.
 
Tom Hardy, Chris Pine, Reese Witherspoon ve Chelsea Handler'ın rol aldığı aksiyon yüklü film, yakın arkadaş olan iki başarılı CIA ajanının (Chris Pine ve Tom Hardy), aynı kıza aşık olduklarını keşfetmeleriyle birbirlerine karşı başlattıkları gizli savaşı konu alıyor. Ajanların bu keşfiyle birlikte heyecan, aksiyon, macera ve romantizm dolu bir süreç başlarken, izleyenler, Lauren'ın (Reese Witherspoon) ikisi de birbirinden yakışıklı, yetenekli ve kışkırtıcı iki arkadaş arasında nasıl bir karar vereceğini çözmeye çalışacak.
 
SEN KİMSİN?
Yapımcılığını BKM Film'in, yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği ''Sen Kimsin?''de, filmin senaryosunu da yazan Tolga Çevik, ilk sinema filmiyle seyirci karşısına çıkacak.
 
Çekimleri Yenikapı, Kuruçeşme, Fatih, Seyrantepe, Karaköy, İstinye, Eminönü, Kasımpaşa, Kartal gibi İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen filmde ''Tekin'' karakterli Çevik'e, Zeynep Özder ''Pelin'' karakteriyle eşlik ediyor. Filmin diğer kahramanlarını da Köksal Engür (İsmail), Toprak Sergen (Adnan) ve Pelin Körmükçü (Suzan) canlandırıyor.
 
Toplam 283 kopya ile gösterime giren filmin konusu, şöyle: ''Tekin ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail, kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum, kim suçlu birbirine karışır.''