30 Yolcusuyla YAN YATTI

NEVŞEHİR’in Uçhisar beldesinde yoğun kar yağışı sonrasında kayganlaşan yolda özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, 30 yolcusuyla birlikte yan yattı. Nevşehir- Kayseri arasında yolcu taşıyan ve içlerinde yabancı turistlerinde bulunduğu otobüsteki yolcular yara almadan kurtuldu.

30 Yolcusuyla YAN YATTI
22 Aralık 2014 Pazartesi 12:32 tarihinde eklendi.
NEVŞEHİR’in Uçhisar beldesinde yoğun kar yağışı sonrasında kayganlaşan yolda özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, 30 yolcusuyla birlikte yan yattı.
 
Nevşehir- Kayseri arasında yolcu taşıyan ve içlerinde yabancı turistlerinde bulunduğu otobüsteki yolcular yara almadan kurtuldu.
 
Nevşehir’de bu sabahtan itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Uçhisar beldesi Cevizli mevkiinde şehirlerarası yolcu otobüsü kar yağışı sonrasında kayganlaşan yolda yan yattı. 
R. A. Yönetimindeki 38 AY 808 plakalı otobüsle, Uçhisar- Göreme yolu Cevizli mevkiinde seyir halinde iken kar yağışı sonrasında kayganlaşan yolda öndeki araca çarpmamak için direksiyonu kırması sonucunda aracın hakimiyetini kaybederek yan yatırdı. 
 
Şarampole yan yatarak yaslanan otobüsün yolcuları kısa sürede dışarı çıkarıldı. Yaklaşık iki saat süre ile trafiğe kapanan yol, otobüsün vinç yardımıyla şarampolden çıkarılmasının ardından yol ulaşıma açıldı.

DHA