300 kiloluk cinsel taciz zanlısı

SAMSUN'un Havza İlçesi’nde yaşayan obezite hastası 300 kilo ağırlığındaki 47 yaşındaki M.E.'yi, lise öğrencisi bir kıza istismar suçundan polis gözaltına almak için 112 ve itfaiyeden yardım istedi.

300 kiloluk cinsel taciz zanlısı
21 Nisan 2016 Perşembe 16:04 tarihinde eklendi.
Şüpheli evinin önüne getirilen yoğun bakım ambulansı ile güçlükle götürüldü. 
 
Samsun’un Havza İlçesi’nde meydana gelen olayda, lise öğrencisi bir kıza cinsel istismarda bulundukları ileri sürülen 5 kişi hakkında polis soruşturma başlattı. Bunun üzerine şüpheliler gözaltına alındı. Ancak polis, obezite hastası 300 kiloluk M.E.'yi gözaltına almak için 112 ve itfaiyeden yardım istedi. 25 Mayıs Mahallesi’ndeki evine gelen polis ekipleri hareket etmekte zorlanan M.E.’yi itfaiye ekiplerinin de yardımıyla güçlükle yoğun bakım ambulansına kadar taşıdı. Ardından sağlık raporu alınması için M.E. Havza Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra kaçma ihtimali olmaması nedeniyle aynı ambulansla tekrar evine götürüldü. 
 
Öte yandan Havza Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer 4 kişi işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Mahkeme 3 kişiyi serbest bırakırken E.İ. tutuklandı. Obezite hastası M.E.’nin ise alınacak rapor sonrasında mahkemeye çıkarılacağı belirtildi. 

DHA