33 milyon euroyu reddetti

Bir dönem ülkemizde de çalışmış olan Rumen teknik adam, 23 yaşındaki yıldızları Willian için Chelsea'nin yaptığı 33 milyon euroluk teklife hayır dediklerini söyledi.

33 milyon euroyu reddetti
18 Temmuz 2012 Çarşamba 14:41 tarihinde eklendi, 1.069 kez okundu.

 

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızları Willian için yaptığı 33 milyon euroluk teklifi reddettiklerini açıkladı.
 
Forvet arkasında ve kanatlarda oynayabilen Brezilyalı futbolcu, Ukrayna ekibine 19 yaşında transfer olduktan sonra birkaç ayını kulübede geçirmiş fakat zamanla takımın vazgeçilmez oyuncularından birisi haline gelmişti.
 
Willian'ın doğru teklif karşılığında satılabileceğini söyleyen Lucescu, Dolce Sport'a yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Willian muhteşem bir oyuncu. Doğru teklif gelirse takımdan ayrılabilir. Kendisi Shakhtar'ın yaptığı en büyük genç oyuncu yatırımı oldu, buna saygı duymamız lazım. Brezilya'da sadece yedi-sekiz maçta oynamıştı." ifadelerini kullandı.
 
Chelsea'nin Willian'ın kalitesini karşılamayan bir teklif yaptığına inanan Rumen teknik adam sözlerine "Eden Hazard için çok para ödediler ama Willian için bunu yapmak istemiyorlar. Bence Willian daha iyi bir oyuncu." diyerek devam etti. Eden Hazard, Chelsea'ye 40 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.
 
23 yaşındaki Willian son sezonunda Shakhtar formasını 27 lig maçında giymiş, beş gol atıp 16 asist yapmıştı.

goal.com