350 yıllık tablo ziyaretçi kurbanı!

350 yıllık tablo, ziyaretçi çocuğun bir anlık dikkatsizliği ile büyük hasar gördü. 1.5 milyon dolar değerindeki tablonun üzerinde yumruk büyüklüğünde bir delik açıldığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

350 yıllık tablo ziyaretçi kurbanı!
25 Ağustos 2015 Salı 21:42 tarihinde eklendi.
Tayvan’ın başkenti Taipei’de bir sanat galerisinde, elinde içecek kutusuyla yürümekte olan 12 yaşındaki bir çocuk, dengesini kaybederek 1.5 milyon dolarlık bir tablonun üzerine düştü. Tablonun üzerinde yumruk büyüklüğünde bir delik açıldı.
 
İtalyan ressam Paoulo Porpora’nın 350 yıllık "Çiçekler" adlı tablosunun önünden geçen siyah tişörtlü 12 yaşındaki çocuk dengesini kaybettikten sonra, eliyle tablodan destek almaya çalışıyor.
Tabloya milyon dolarlık bir delik açtıktan sonra, etrafına bakınan çocuk olayın şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışıyor. Birkaç dakika etrafına bakan çocuk daha sonra oradan uzaklaşıyor.
 
Focus Tiwan News’e göre serginin organizatörleri çocuktan kendini suçlamamasını ve tablonun bedelini ödemesine gerek olmadığını söyledi. Organizatör, Sun Chi-hsuan çocuğun oldukça üzgün olduğunu olayın kaza olduğunu ve suçlanmaması gerektiğini ifade etti.