370 kişilik staddaki maça doğru

A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki beşinci maçında yarın Andorra ile deplasmanda karşılaşacak.

21 Mart 2013 Perşembe 23:59 tarihinde eklendi.

 

Bu maçtan önce konuşulan en dikkat çekici konu ise karşılaşmanın oynanacağı Comunal Park Stadı... A Milli Takımımız, yarın Andorra ile yapacağı maçı sadece 370 koltuk kapasitesi bulunan Comunal Park Stadı'nda oynayacak. Bu 370 koltuğun 100'ü Türk taraftarlar ve yöneticilere ayrılmış. Bu sayının aşılması durumunda ise çok sayıda kişi mücadeleyi stadın çevresindeki boş arazide ayakta durarak izleyecek.
 
Öte yandan stadın kale arkası ve diğer tribününde ise koltuk bulunmuyor. Bu iki bölüm boş arazi olarak duruyor. Maç öncesi statta tadilat çalışmaları devam ederken, saha kenarında da sürekli atletizm antrenmanlarının yapıldığı görülüyor.
 
Ayrıca stadın içinde modern bir tuvalet de bulunmuyor. Saha kenarında kadınlar ve erkekler için birer metrekarelik iki ufak kabin ayrılmış. Andorra Federasyonu'nun tek katlı çalışma binası da stadın arkasında yer alıyor.
 
Stadın olumlu tarafı ise zeminin iyi durumda olması ve stadın çevresinin dağlarla çevrili olmasının yarattığı doğa güzelliği.

DHA